Koska en viime markkinoille (siis taaskaan) päässyt niin olin aika onnellinen kun Tiina laittoi blogiinsa ilmoituksen jäljelle jääneistä myyntitavaroistaan ja bongailin sieltä pari ihanaa juttua joista heti laitoin kyselyn menemään ja onnekseni sain molemmat haluamani ja lisäksi vielä ihanan bonuksen!
Sain  nämä ihanuudet kotiin jo torstaina, olin vähän onnellinen kun pääsin avaamaan niitä vielä ennen kuin lähdin juhannukseksi mökille, josta palasimme vasta eilen. En varmaan olisi kestänyt koko juhannusta ajatellen avaamatonta kuorta eteisen lattialla...

Ja katsokaas mitä kuoresta tuli esille! (kuvat ovat Tiinan omia, lainaan niitä kun ne ovat niin hyviä ja niissä on mittakaava selvä, itse en ikinä muista laittaa mitään mittoja merkitsemään..)

1277744988_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ihana valkoinen tarjotin Vanilla -tekstillä, aivan huikaisevan ihana! Näen tämän jo sieluni silmin nukkekodin olohuoneen pöydän kulmalla.. (siis kun se pöytä vain valmistuisi ;D)

1277744974_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Ja sitten ihanan ihana valkoinen auringonkukkataulu! Arvoin pitkään mustan ja valkoisen kehyksen välillä ja lopulta valitsin valkoisen.. Mutta arvatkaapas mitä! Tiina armahti minua ja laittoi pakettiin ylläriksi myös tuollaisen mustakehyksisen taulun!! Voi onnea :) Kerrassaan ihania tauluja! Auringonkukka oli äitini lempikukka ja nykyään myös minun lempikukkani :)

Toivottavasti kaikilla meni juhannus hyvin, itse nautin pitkästä aikaa saunottelusta, oikein oli löylyvedessä tervan tuoksua ja seinällä roikkui koivun oksia.. :)