Olen pitkään suunnitellut nukkekodin aloittamista ja nyt viime kuun lopussa sain inspiraation aloittaa.

Tähän mennessä on valmiina muutamia huonekaluja ja pikkujuttuja Saga-neidon vuokra-asuntoon, joka on omakotitalon vanha varastorakennus, joka on remontoitavana asuinkelvolliseksi. Saga ja vuokraisännät remontoivat yhdessä. :)

Oma varallisuus ei ole juuri nyt kovin hääppöinen, olen työtön ja yritän opiskella, en saa opintorahaa. Olen ollut sairaslomalla. Tästä johtuen aika halvalla mennään... Ellen satunnaisesti saata saada ostokohtausta ja tuhlata olemattomia varojani. :D

Kerron tarkemmin "taloni" suunnitelmasta ja taustasta sille tarkoitetulla sivulla, joka ilmestyy pian tuonne reunaan...
Edit. lisää sivuja

Vielä pari kuvaa teoksistani tähän alkuun..
421974.jpg Itsetehty lipasto ja kukkanen, ruukku itse maalattu jo ajat sitten, ostettu Tiimarista. Tuoli on ostettu Tiimarista.
421975.jpg Matto venytyksessä ja vaikka peitto tms.  Nyt myös valk. ja viol. tyynyt.
421965.jpg Ensimmäiset yritykseni ruoanteon saralla - muovailuvahan kanssa. Kukkakaalit!

Tässä on tuorein ylpeydenaiheeni:

Ihananihana liesi/uuni... :)) Tai, puuttuuhan siitä vielä vaikka joku kaakelitapetti tai vastaava, mutta toimii jo ihan näinkin.

425041.jpg <3
Maali on hiukan märkää kuvassa, ja joissain kohdissa pitää vielä paikkailla.. Tai sitten jätän ne paikkamatta, kun on "vanhaa kulumaa" :D Ja johtukoon vanhuudesta, jos vähän kallistelee suuntaan tai toiseen..  Tuolla alhaalla keskellä on tuhkaluukku, jonne tuhkat tippuvat. Ylemmäs laitan jotain keltaista ja oranssia paperia tms. jotta saan "tulen".
425042.jpg Tässä nuo liedet :)

Mutta, kelvatkoon tämä ensimmäiseksi julkaisuksi :)