Juu. Minä en ole ikinä oikein perustanut jostain syystä muovailuvahoista tms, enkä näytä pärjäävän taikinoidenkaan kanssa sen paremmin... :D
Eli ei oikein tullut mitään.

Pieniä juttuja kokeilin, katsotaan laitanko niistä joskus kuvaa..

Vessaan kokeilin tehdä vessanpyttyä ja lavuaaria, mietin vielä miten saan ne hyvin kiinni... Keittiöönkin tuli tiskiallas, mutta aika ruma ja kupruinen sellainen, pitää miettiä laitanko sitä ollenkaan.

Tänään on ollut kummasti sellainen veetuuntunut olo, ei ole oikein huvittanut tehdä mitään. Siis yleensäkään, ei pelkästään nukkekotiin liittyvää.
Syynä ehkä korva, joka vaivaa...

Mutta, eiköhän tuo ole ohimenevä juttu.

Ai niin! Vinkiksi kaikille joilla on sama ongelma kuin minulla: Tiimariin on tullut pussukoita, joissa on nukkekotiin puisina pari lautasta, muutama muki, kannu ja muuta. Ihan peruspuunvärisiä, itse saa maalata. Muistaakseni pussi maksoi jotain kolmen euron tuntumaan. Aika kivoja, itse taidan kääntyä niiden puoleen, kun tästä omasta väsäämisestä ei oikein synny tulosta... Ainakaan vieraille näytettäväksi. :)

Harmittaa, kun ei ole rahaa ja parhain materiaalini luentovihkojen taustapahvi alkaa loppua.. Minulla ei ole sellaisia ylellisyyksiä kuin puuviilua ja sahaa...
Aapuuva.

Huono päivä?