Koska ajatuksissa on jo pidempään ollut vaja ja siihen sopiva laatikkokin on sekä kannuja ja kippojakin, niin päätin nyt tarttua tuumasta toimeen:
Päälystin vajan ja laitoin sinne jo muutaman hyllyn, pitää vielä tehdä vähän vahvempia niistä.

449583.jpg 
Vaja ulkoapäin. Päälystin ruskealla kreppikipaperilla, jota ostin blogin aloittamisen tienoilla, löytyy kuvaakin jos jotakuta kiinnostaa :D Bongasin rullan ja se oli juuri passelia talon päälystämiseen! Vielä en ole taloa päälystänyt, mutta tämän perusteella se kannattaa ainakin päälystää, tulee aika hienonnäköistä.
Onnekas löytö, iso rulla maksoi vain euron, vai oliko allekin.
Ovennupit mustiksi maalatuista helmistä, luulin saavani ne samalle tasolle kun laitan "viirujen" kohdalle, mutta ei... :D No, nyt keksin, että ne ovat tietenkin eri tasolla siksi, että siellä on salpausmekanismi sisällä ja ylempi nuppi pitää avata ennen alempaa... :D Mielikuvitusta peliin.

449580.jpg
449581.jpg
Vajassa on muutama esine jo, myös kreppipaperin kanssa samaan aikaan ostettu puu"kirstu", jossa voi vaikka säilyttää perunoita ja muita juureksia :) Oikeastihan tämä on se peläytysjuttu, luukun avatessa esiin pomppaa muovinen rotta. :D Mutta rotta saa majailla ihan vapaasti tuolla, kunhan ei syö kaikkia ruokia!

Ai niin, ajattelin oviin laittaa saranat mustaksi maalatusta teipistä, näyttää hyvältä, mutta ei toimi, teippi ei oikein pysy paikoillaan eikä ovia saa auki ihan levälleen, joka tietysti olisi tarpeen kärryä ulos tai sisään työnnettäessä tai muuta isoa kuskatessa..
Mikä neuvoksi? Ideoita? Kiitos :)