Olin kauppareissulla ja oli ihan pakko mennä kuolaamaan Tiimariin sitä jo mainitsemaani ihanuutta, nyt voinen kai paljastaa sen, koska mainoslehtinenkin on jo tullut... Eli ihastuin puiseen "uimakoppiin". Ihana. Siitä saisi vajan, tai jopa ulko-oven nukkikseen.. En vaan raaskinut ostaa, koska löysin pari muuta juttua jotka halusin ja miehen rahoilla olin asioilla.
Tiimarissa oli muuten aivan ihanaa valmista puuaitaa! Neljä valmista pikkuista aidanpalaa paketissa, oisko maksanut euron. Tuo uimakoppihan oli 2,95e tms. Kaikkea muutakin ihanaa sinne oli tullut ja yhden uuden puulöydön ja -ostoksen minäkin tein:
612004.jpg
Puinen tuoli, ihan raakaversio. Ja ei mikään täydellinen, pieniä fiboja löytyy, mutta muutoin oikein kelvollinen, ja koska itse en pysty huonekaluja puusta tekemään, on otettava mistä halvalla saa :D
Tämä maksoi euron. Näitä hommaan ehkä enemmän, tulevaisuuden suunnitelmissa on pöydille ja tuoleille kysyntää.. :)

Löysin myös paketin koiria nukkikseen, en kyllä ole suunnitellut mitään koirahoitolaa tms. perustaa, mutta koska sai halvalla (0,40e) niin tottakai otin!
612005.jpg

Ennen kauppa- ja Tiimari-reissua poikkesin kirppikselle ja mukaan tarttui sieltäkin jotain mukavaa lisää:612003.jpg
Kaksi leijonapatsasta puutarhaan toivottamaan vierailijoita tervetulleiksi tai sitten ne tulevat kahvilaan.. :D
Entinen omistaja on tykännyt piirrellä näihin lyijykynällä, joten pieni puhdistus on paikallaan. Maalaus kävi mielessä, mutta nämä on kyllä ihanat juuri näin. Niin, maksoivat yhteensä 0,40e.

Kauppamatkalla kehitin myös lisää ajatusta siitä mitä haluan tehdä ja Sagakin sai vähän enemmän taustaa... Mutta siitä vaikka seuraavassa postauksessa :)