Miehen tullessa illalla seitsemän aikaan kotiin yhtiökokouksesta, minä istuin keittiön pöydän äärellä "naama loistaen kuin naantalin aurinko". Näin sanoi mies. Ja koska se on kotoisin naantalista, se tietää, miltä naantalin aurinko näyttää. :D

Ja kyllä oli minulla hyvä syykin olla muikeana, olo oli kuin jouluna, olen ihan täpinöissäni vieläkin! Olisin purkanut innon nukkisteluun, jollei minulla olisi ollut niin paljon muuta (kotihommia), mutta kiitos innon, sain ne kaikki pois tehtyä! :)

Sain eräältä nukkekotiystävältä täältä Vuodatuksesta paketillisen kaikkea ihanaa tavaraa! Hän ilmeisesti (näin ymmärsin) haluaa jäädä tuntemattomaksi, joten en mainitse nimeä, mutta toki itse saa ilmoittautua jos haluaa. Joka tapauksessa, olet ihana ihana ihana ihminen! Voi että olen ihan muikeana täällä! Siis sitä tavaraa (ja juuri sellaisia joita olen kaivannut!) oli niiiin hirmusti, etten ikinä maailmassa olisi odottanut sellaista määrää! :) Ihanaa, kiitos niin paljon! Olen niin kiitollinen, etten edes osaa kuvailla sitä tunnetta! :)

Ja jos kaikki käy hyvin, saan myös piakkoin sen ensimmäisen nukkekotinikin....! :)

Tässä kuvia saamistani ihanuuksista!
627820.jpg
Tässä on keittiön pöytä täynnä tavaraa ja hiukan on vielä tuolillekin levitettynä!

627815.jpg
Tuolilla on mm. kasvustoa, loistavaa, tulee tarpeeseen! Plus askartelu"tikkuja", myös tarpeeseen.

627822.jpg
Sisustukseen tavaraa hirmusti: näitä ehdin jo miettiä, koska jos saan sen nukkiksen, niin päälystystä täytyy miettiä ja ja ja...
627823.jpg
Yksi rulla on aivan ihanaa kaakelia, tämän käytän ehdottomasti jossain vaiheessa! <3

627824.jpg
Papereita, kultapaperia, tulosteita, vanhoja valokuvia.... :)

627814.jpg
Puuhelmiä ynnä kaikkea sekalaista; nuo alareunan jännät läpinäkyvät palaset on hienoja, niistä väsään jonkinlaisen mosaiikkijutun jonnekin!

627813.jpg
Ihana kultainen kehys ja enkeli! Mistä ihmeestä keksit, että juuri tuollaista enkelihahmoa olen hakenut ja itseasiassa löysin Euroihmeestä jokin aika sitten (en ostanut) samanlaisia, mutta ehkä hieman pienempiä kultaisina ja hopeisina ja ne olivat heti mielessäni sopivat muutamaankin suunnitelmaan!

627817.jpg
Koreja, shakkinappuloita, maljakoita, puu"levyjä", ja kaksi lankarullaa, joista tulee baarijakkarat :) Samoin jakkara tulee varmaankin tuosta taaempana olevasta harmaasta jutusta..

627816.jpg
Sain myös hieman kalusteita, lastenkalusteet ovatkin juuri loistavat, kun suunnittelen lelukauppaa ja vihreästä ja violetista nyöristä syntyy hyppynarut ja keinutuolit ovat ihania ja nyt sain oikean jääkaapinkin! Näitä tuunailen vielä :) <3

627821.jpg
Sain myös kaksi penkkiä, joista muodostuu loistavasti pöytä, sekä kaksi tuolia ja pari astiaa ja jätskiannosta, pöytäliinaa ja piparkakku-ukkoa, sekä viinipullon ja ketsuppia :) Pöydällä myös esittelyssä muutama helmi joita oli todella paljon!

627819.jpg
Tämä ihana pyörä pääsi parvekkeelle pöydän päälle koristeeksi! Sen verran suloinen se on! :)

Todella isot kiitokset minulta Sinulle! :) :)