:) Juu, niin kävi että eksyin uudelleen kirppikselle ja parilla eurolla löytyikin tavaraa ihan mukavasti.
562347.jpg Nämä rintakorut maksoivat yhteensä 1€. Nalle sopii leluksi (Sagan lapsuudennalle ihan selvästi) ja musta kukka matoksi.

562351.jpg Tämä satsi lähti 0,30€ hintaan ja otin lähinnä noiden ruukkujen takia, mutta tuo keinuhevonenkin on kiva. Näitä muokkaan maalaamalla vielä.

Seuraavaksi tuleekin iso satsi lelupussista, joka maksoi muistaakseni 0,50€. Tässä on kaikkea muumitaloon kuuluvaa sälää, aika kivasti ihan käyttökelpoistakin.
562340.jpg Astiaston (toisen mukin kahva on harmillisesti irti) takia kiinnitin huomioni pussiin ja myös nuo tarjottavat on ihan ok, varsinkin kaksi takimmaista. Tuo pieni ruskea juttu kelvannee pieneksi telineeksi johonkin, vaikka eteiseen avaimille tai jotain. Ihana jollain tavalla :)

562343.jpg Pöytä, jakkara ja kaksi tuolia. Ehkä joskus näistä kehkeytyy vaikka johonkin kauppaan lastennurkkausta tai sitten pöydästä ja jakkarasta tulee kukkatelineitä.

562344.jpg Nämä ovat jotain sälää, mitä lie oikeasti, tietääkö kukaan? Tuosta levystä saa varmaan jotain ulos... Ja tuosta toisesta vaikka nukkekodin nukkekodin tai jotain.. Se on harjan korkeimmalta kohdalta hiukan korkeampi kuin Tiimarin puuruukkujen isoin ruukku (joita muuten hain samalla myös paketin).

562345.jpg Sohva ja rappuset. En ole varma mihin näitä käyttäisin. Ehkä sohva menee myös lasten käyttöön... Rappusista voisi kehittää valerappuset puutarhaan (kunhan sellainen joskus tulisi.. :D) ja ainakin ylimmälle tasolle mahtuu hyvin Tiimarin pikkuiset puuruukut.

562342.jpg Tämä Haisuli-hahmo tuli mukana. Haluaako joku? Vai pitääkö minun tehdä kummitteluboxi? :D Muutoin hyvässä kunnossa, mutta ilmeisesti tuosta korvien välistä ja samaa linjaa selästä puuttuu karvaa.. Ellei se sitten ole aina ollut niin..

EDIT: Laitoin uuden sivun tuonne, "Vaihtoon/myyntiin". Eli siellä tavaroita joita en itse tarvitse.