Viimeksi ilmoitin printtailleeni kuvia. No nyt kasasin ne. Siinä Ugly Bettyä katsellessa :) Olohuoneen pöytä oli hetken hiukan sotkussa, ihme ettei mies motkottanut. Totesi minun vain olevan hassu :D

671089.jpg
Tässä on mikro, näitä tulostin kaksi; kahvilaan ja kotiin. Ja sitten kassakone, joka on aika kiva, taidan tulostaa toisenkin ja käyttää ainakin aluksi kahvilassa ja lelukaupassa.
En ole taas aikoihin näprännyt tällaista ja tuloksessa sen ehkä huomaakin. No, uudet sitten jos nämä alkaa tuntua liian kömpelöiltä.

671090.jpg
Kotikone ja kannettava sekä tulostin. Kannettava on hiukan repsahtanut, kauhean pientä pitäisi saada liimattua. No, ensimmäiseksi laatuaan ihan hyvä :) Ja näppis on hiukan lattana, sama juttu siinä kuin kannettavassa.. :D

671092.jpg
Tässä kokeiluksi säilytyslaatikko, kansio (semmoinen ohut asiakirjamalli, jonka sisällä on tulostettu paperi ikäänkuin konttoritulosteena) ja kassi (jonka kahvat unohdin leikata auki) Kansioita teen varmaan lisää, tosin kartongista tms, samoin ehkä vaihdan laatikon ainakin värilliseen paperiin.

Luulen, että nukkiksen ylimpään kerrokseen tulee konttori, sillä pitäähän kahvilan ja lelukaupan asioiden olla kunnossa! :)