Sain hiukan omaa rahaa ja siitä innostuneena kävin Tiimarissa ja kirpputorilla ja paljon kaikkea kivaa sainkin ihan pikkurahalla!

Löysin ihanan paperipakkauksen (2,50e), josta saa tapettia ja myös tälläkertaa sitä mustaa aaltokartonkia, joka oli tarjouksessa 0,10e kappale.... :O Otin nyt sitten, koska maalaamistani kartongeista toinen oli alkujaan kultainen eikä siinä oikein pysy tuo musta väri vaan se lohkeilee ja naarmuuntuu. Nyt ei enää naarmuunnu.
752154.jpg Tuollaista jännää "marmorista". Sellainen kiva pinta. :)

Sitten hoksasin lisää niitä teroitinpianoja (Kaisako niitä halusi ostaa, taitaa niitä olla ihan kunnolla valikoimissa, vaikka alessa ovatkin), joita ostin jo yhden vihreän lelukauppaan, nyt ostin toisen, tämä on sitten tytölle (0,30e), sekä sellaisen 3d-palapelin (Saana lähetti minulle blogiarvonnan voittona aiemmin toisenlaisen), (0,05e) ja näitä kirjainpalikoita (2,50e) :D
752153.jpg

Ja sitten nappasin vielä tällaisen korun, alesta, näin jollakulla netissä idean ja haluaisin kokeilla sitä joskus, jos eteen tulee sopiva tummaa puuta oleva huonekalu, koristeeksi tuollainen hieno osanen, kiitos vain ideasta! :)
752150.jpg

Sitten kirpputorilta löysin pussin coctailtikkuja, kuvassa ne parhaimmat.
752147.jpg
Nuo miekat ja pullot käski ostamaan... Siellä oli myös isompia tikkuja, joista olisi saanut esim. vaikka liikennemerkkejä, mutta en viitsinyt ostaa, koska ei ollut rahaa liiaksi eikä tarvetta merkeille.

Sitten oli pussissa sekalaisia leluja, mm. nämä herkut löytyi:
752148.jpg
Suloinen kissamuumio! Tuo punainen kissan kädessä on kala, ja se toimii myös muumion avausmekanismina.

752151.jpg
Leijonanpentu. Sopii pikkutiikerille kamuksi. :D

752156.jpg
Suloinen pikkuinen pegasosvauva (näitä oli kaksi, jos joku haluaa toisen) ja suloinen pikkuammu tutti suussa :)

752157.jpg
Tämä on rintakoru, mutta siitä saa joulukoristeita nukkikseen.

752158.jpg 
Vauva nukkumassa. Muovia ja kiinni tyynyssään. Mutta minusta aika kiva! Näitäkin on kaksi, jos joku haluaa toisen. Toisessa on pientä pientä kulumaa muistaakseni jalassa, mutta ei huomattavaa. Koko on vauvalla n. 5 cm plus hiukan tyynyä. Noin 6cm kokonaan, pyöreästi ainakin.

752152.jpg
Sitten tämä, mitähän tällä voisi tehdä? Jotenkin ihana, mutta mihin ihmeeseen sekin sopii? Hmm... Pinsetit on mittakaavana :D

Kyllä piristi tuo "shoppailu" kummasti! :)
Harmi, että bussilippuni on pois voimasta (maksaa 50e...) enkä pääse Raisiosta pois muutoin kuin jos polkisin... Mutta en polje täältä Turkuun, en... Sitten vasta kun olen ammattipyöräilijä :D Mutta siis, olisin mieluusti käynyt Presentossa shoppaamassa jotain.. No, ehkäpä tässä jossain vaiheessa sitten. :)

Nyt jaksaa ehkä taas pakertaa tiilien parissa! :)