Pienistä maantieteellisistä ongelmista ja sateesta huolimatta tapasimme Juulian kanssa tänään ja nukketalo vaihtoi omistajaa! Itselläni ei ollut antaa hänelle mitään vaihdossa, mutta tein kuitenkin kortin kiitokseksi, tosin unohdin kuvata sen..
Oli muuten todella kiva nähdä, aina on mukava tavata ihmisiä ihan luonnossakin! :) Tosin itse olen niin auttamattoman ujo ja panikoiva ihminen, että ainakin alkuun olen aika jäykkä ja "omituinen", ennen kuin pystyn rauhoittumaan. Olisin muuten ihan mielelläni jäänyt pitemmäksikin aikaa juttelemaan, mutta mies odotti autossa ja koska Juulialla oli seuraa ja matka kesken, en sitten tohtinut. Mutta erittäin kiva tavata ja olit ihanasti laittanut ekstraakin mukaan, kiitos!! :)

Olen nyt suunnitellut ja mallaillut tavaroita jo etukäteen ja luulenpa että alakerta saa pitää ainakin osin tapettinsa, koska rakastuin siihen kuvioon ja tapetti on muutoin hyvässä kunnossa, mitä nyt alhaalta hiukan kulunut, mutta suunnittelinkin että alaosaan tulee toista tapettia (jotain herkkää ja sävyyn sopivaa taisi jo löytyä paperivarastoista) ja lisäksi laitan puulistan siihen rajalle. Yläkerta on vielä mietinnässä ja toimistoon taidan käyttää Juulian mukaan antamaa vaaleaa tapettia.. 

Laitan vähän kuvia tänne lisää, nukkekotikuvat ovat Juulian ottamia, kun en vielä itse ehtinyt omia ottaa ja nyt on niin onnettoman synkkääkin, ettei kuvista juuri saisikaan näyttökelpoisia.

720379.jpg


720381.jpg
Tässä jo hiukan näkyykin tuota alakerran tapettia. :) Siinä on sellainen ruusukuvio, otan tosiaan tarkemman kuvan kun ehdin.

720386.jpg

Suunnitelmissa on ulkopuolelle laittaa tiiliseinä, katto mustaksi (aaltopaperia tms) ja jo nyt valkoisina olevat kohdat maalaan uudelleen valkoisiksi.

Sisäosien lattiatasot ovat vielä mietinnässä, muutama vaihtoehto on mielessä, mutta kypsyttelen vielä.

Suurensuurissa kuvitelmissani mietin jo tuohon alakertaan jopa ikkunaseinää tuohon eteen, heh heh, ihan liikaa suunnitelmia minulla, kunhan ehtisin ja osaisin toteuttaa ne ihan perusjututkin! :D

Juulia oli laittanut mukaan myös ekstraa, kuten jo mainitsin:
720416.jpg
Tapettia, kultaista lankaa (noista rullista tuli yksi idea mieleen), pienen pussin helmiä ja tuollaisen ihanan paketin keittiövälineitä.
720417.jpg
Nämä sopivat kokoon hyvin, muutama esine oli hiukan liian suuri.
720418.jpg
Tässä on ilmiselvästi vasara, sieni, ja kuokkia mullan möyrimiseen. :D

KIITOS TODELLA PALJON !! Ihan ihka ensimmäinen oikea nukkekotini! <3