Tein kirpputorilla uskomattoman löydön! (tai useammankin, mutta..)
842745.jpg
Näiden kahden neitokaisen ansiosta minulla on nyt Saga Ilyena Sekametelisopalle fyysinen olemus, sekä tein pienen muutoksen Sagan sisaren suhteen. Tämä ei olekaan enää isosisko, vaan kaksoissisar. Muuten kaikki pysyy suht samana..

Hintalapussa luki nukkien "mallikin", mutta unohdin sen. Tunnistaako joku? Nuket ovat n. 15,5cm korkeita ja jalat ja kädet taipuvat nivelistä, kuten näkyy. Hiuksetkin on aika hyvässä kunnossa, pehmeät, tietysti nyt vähän sekaiset.

Nyt pitää vielä neidoille tempaista jostain vaatteet, pitää katsoa mitä saan aikaiseksi ilman ompelukonetta ja lankavalikoimalla johon kuuluu musta, sininen ja vaaleanpunainen lanka... :D

Mutta tärkeintä on, että löysin nuo! Vau, jes! Ja mitä tällaisistakin saisi oikeasti pulittaa, tai siis uusina, huh huh...

Kyllä sujui työpäiväkin kivasti, kun kassissa odottelivat nämä typykät.

Kirpputorilla oli myös suloinen puinen kiulu tms. ja jokin mainoskännykkäteline, nojatuolin mallinen, jotka aioin ostaa ennen kuin näin nämä nuket. Nyt jäivät ostamatta kun ei ollut tarpeeksi rahaa. Toivottavasti ovat siellä vielä joskus.. Se tuoli olisi ollut aika täydellinen, kangas vain päälle ja puuhelmet tms. jaloiksi... Noh. Nuket!! :)