Peloitus, että työt vie kaiken luovuuden (huihui) saikin miut ihan ahkeraksi tänään... Kaikkea tuli väsättyä..
Ensinnäkin tein Sagalle vaatteet, ettei tarvitse ihan alasti olla ja mennä:
867186.jpg
Tässä vielä niskanauha solmimatta kunnolla. Ihanasti näkyy nuo kauheat tikkaukset helmassa :D Valkoinen lanka olis ollut ihan pop.. Miksen tänään muistanut ostaa? Listalle heti. Tosin en ole tekemässä hetkeen mitään vaatetta, tässä meinas mennä hermo totaalisesti, en osaa oikein tällaisia..

867182.jpg
867183.jpg
Lelukauppa sai tapetit seinään ja alustavan lattian, ei ole vielä kiinni. Maalasin puuosat kulmissa ja katossa keltaiseksi. Löysin juuri sopivan laatikon tiskiksikin. Siinä on jotain tarraa tuossa edessä, joten laitan siihen tuollaisen "mainosjulisteen" kiinni. :)
Kattoon tulee vielä noihin puuosiin niitä koripallokoreja ja muuta, niitä mitä jo edellisessä sovituksessa oli. Hyllyjä pitää keksiä jostain.

867180.jpg
Tässä välissä oli jo pakko ottaa hiukan välipalaa, on tuo tapetointi ja tavaroiden raahaaminen aikamoista hommaa... Banaani on jostain Kinder -lelusta.

867184.jpg
Standejakin on suunniteltu ja lelukaupalla on jo nimikin. :) Ei omaperäisin, mutta kuitenkin.

867181.jpg
Suurisuuntaisia suunnitelmiako? Kumpi meistä on suuruudenhullu, minä vai Saga? Eli seinää tuohon kaavailen... :) Ikkunaseinää on lyhennettävä ja tuohon toiseen on leikattava ovi.

867185.jpg
Kävisikö bambuverhot Teehuoneeseen?

867187.jpg
Illalla vielä myöhäinen iltapala Teehuoneessa, Saga nauttii salaatin ja vähän viiniä ja siskontytär, joka on ollut lelukaupassa apuna, syö pitsaa ja juo mehua.

Joku ei kyllä ole ahkeroinut liiketalon hyväksi....
867188.jpg
Sagan sisar sen kun koisaa samalla kun kissamokoma haaveilee paistista.. :D
No, sisaren hyväksi luettakoon se, että tämä on ollut mallikuvauksissa aikaisesta aamusta.

Tällaista. Huh. Nyt alkaa jo väsyttää ja pääkin alkaa ilmaista mielipidettään liian yltiöenergisestä suunnittelustani...

Joulukalenteriin tuli juuri 5 luukunvarausta Saokalta, kiitoksia! Vielä on tilaa monelle! :)