Koska taloudessa on kaksi aikuista naista, joista toinen on vielä malli, sekä tämän tytär, niin onhan talosta löydyttävä monta pulloa parfyymia sekä muodikkaita clutch -laukkuja. Myös muutama kukkaro on tarpeellinen. Ja koska leveät vyöt ovat nyt muotia niin tottakai Saga halusi omansa.

941387.jpg
Kaksi clutchia, parfyymeja, vyö etualalla koristeena komea tähtisolki ja pari kukkaroa, pystyssä olevassa on tuollainen käännettävä solki -systeemi, eli solkea kääntämällä kukkaro aukenee. (siis jos se aukeaisi)

Tekeillä on myös pieni salkuntapainen. Näitä onkin kiva näperrellä! Tosin alkuun meinasi tulla epätoivo, kun uudenmerkkinen liima osoittautui ihan lirularuksi, mitälie kummallista litkua, mutta onneksi sain ostettua kunnon liimaa.. 

Näitä tulee varmaan lisääkin. Haaveissa on myös reppu.. Ehkä teen jopa takin Sagalle, sillä sentään takkiin osaan kaavat piirtää, vaikka tuon nojatuolin kanssa tulee itku... Siitä kun ei oikein saa kaavoja tehtyä, kun on niin kupera joka suuntaan. Onneksi on muutakin näperrettävää! :)