Mistä sitä aloittaisi...
Varmaan ensin tällaista:
981504.jpg
Tässä on pöytä, levy on Tiimarista valmislevy ja jalat shakkinappuloista. Hyllyt on itse väsäämiä, jotain puulevyä sekä jäätelötikkuja, koukut liivien hakasia. Myös tavallisia hyllyjä tein ilman noita jäätelötikkuja. Puhelin on se huuto.netistä huudettu.

981510.jpg
Tässä on tämä kirpputorilta löytämäni tuulimylly. :) Maalaus siis minun tekemä. Tuli aika ihana. Punainen ja valkoinen lempivärit männäviikolla.

981512.jpg

Elena rentoutuu uudessa ulkotuolissa, tosin taitaa olla jo niin kylmä, että nämä on aika laittaa talteen odottamaan ensi kesää. (Sagan sisar ja tämän tytär siis ovat saaneet nimet, esittelyt Perhealbumi -sivulla) Elenan asu sai myös koristetta vyötärölle. :) Ja tukkakin on letitetty.

981514.jpg
Näitä tuoleja, eli kännykkätelineitä, on kaksi kappaletta, toiseen vielä pitää pehmuste ommella. Olivat luonnostaan metallin väriset. Pehmusteena kankaan sisällä wc-paperia. Kangas on lahjanauhaa Tiimarista.

981506.jpg
Ohoh, jouluko tuli? Tässä kuvassa isompi kuusi piippurassista Sagan kotiin, tein myös pikkuisen Teehuoneeseen. Tämä kuusi on vielä hiukan orpo, tähteäkin raukka kaipaisi latvaan. Kuusen jalkana on kultainen "purkki" Presentosta. Kuvassa myös kirppikseltä löytämäni korurasia, jonka kannen maalasin valkoiseksi. Kannen päällä joulukynttelikkö ja siihen sopivat kaksi pienempää kynttilänjalkaa, sekä rannekoru ja neljä purkkia mansikkahilloa, näitä on tulossa lisää, myös mustikkahilloa on saatu. Purkit siis tietokoneen sisuksista. Ja vielä on kuvan laitamilla essu ja kaksi leivinliinaa.

Tällaisia siis tuli poikamiestyttöviikolla väsättyä olohuoneen pöydällä televisiota katsoessa. Aika villiä menoa, eikö? :D