Kiertelin tänään vähän shoppailemassa, Presentossa ja Tiimarissa, tottakai. :)
Sain Sagalle kotiin vähän uutta huonekalua sekä kaikenlaista pikkumateriaalia..
Presentosta:
950046.jpg
Samanlainen hylly Sagalle olohuoneeseen kuin mitä Teehuoneessakin on, kampauspöytä pitää olla tietenkin hienolla naisella ja lisäksi ostin siihen tuolin, mietin maalaanko sen vai laitanko vain kultaisia koristeita, jotta sopisi paremmin.. Hyllyn hinta näkyykin kuvassa, pöytä oli 4,50e (kai) ja tuoli 3e. Lisäksi hopeisia koristetarroja Teehuoneen huonekaluja koristamaan, luulen, ja tuollaisia puisia levyjä kaksi, sahaan niistä hyllyjä.  Levyt 0,50e, tarrojen hintaa en muista.

Tiimarista:
950049.jpg
Akryylivärejä, kasvustoa, puisia kuvioita (mahdollisesti kuvioita kattoon tms.), pikkuisia peilejä joista kokeilen joskus varmaan tehdä lampetteja sekä alessa oleita joulupukkikoristeita.
Lisäksi löytyi tällainen:
950047.jpg
Kännykkäteline, mutta minusta tämä on aivan selvä lastaushärveli! Tuolla on hyvä kuljettaa isot korit cocista ja muuta juotavaa Teehuoneeseen, sekä mitä laatikoita sinne nyt tuleekin. Tuo oranssi hökötys saa siis lähteä huitelemaan. :)

Kaikenkukkuraksi kotona odotti vielä paketti Saokalta, iiks, kalenteriluukut!
Montamonta luukkua ja lisäksi pikkuinen kultainen norsurintakoru irtonaisena, oletan sen olevan lahjus että pystyn pitämään näppini erossa luukuista :D
Onneksi on nyt nämä ostokset helpottamassa, sen verran kun on noita Saokan luukkuja monta, että ihan sormia kutittelee :)