Saunan kanssa minulta paloivat hermot tuossa perjantaina. :D Tai itseasiassa lauteiden kanssa. En sitten osaa mitata tai hahmottaa mitään yhtään ja kärsivällisyyteni liimaamisen kanssa oli maailman huonoin...
1054332.jpg
Lauteet ovat liian korkeat. Argh. En jaksaisi millään alkaa lyhentää jalkoja, koska epäilen että liimaukset irtoisivat ja joutuisin liimailemaan koko höskää taas uudelleen. Kaidetta yritin asettaa paikalleen, mutta se nyt ei suostunut millään tarttumaan kiinni... Olisiko ollut mahdollisesti huono päivä? :D Lisäksi lauteista tuli hiukan liian leveät, nyt tuo kiuas on ihan kiinni lauteissa ja seinässä... Vesikattilajuttua en edes ala mahduttamaan tuonne. Huh. Pitänee antaa ajatusten muhia hetken ja ottaa lauteet uuteen käsittelyyn.

Onneksi innostus muihin näperryksiin ei ole hävinnyt ja kaikenlaista pikkiriikkistä olen väsännyt tuossa olohuoneen sohvalla istuskellen. Kummallisen paljon tarvikkeita ja muuta roinaa näiden tekemiseen on tarvittu, pöytä kun on kuin kaaoksen jäljiltä.... Mutta tässä tuotoksia:
1054317.jpg
Koiralle hihna ja panta. Sagallahan on pikkulassie. Jossain kuvissa on tainnut vilahtaa.
1054323.jpg
Kissaemolle ja pennulle raapimispuu sekä Sagalle pölyhuiska. Sattuivat vaan samaan kuvaan. :D
Nytpä muistan, että hiekkalaatikko pitää kissoille tehdä myös!
1054321.jpg
Pari lyhtyä uloslaitettavaksi.
1054319.jpg
Lelukauppaan myyntiin tai sitten Sagan siskontyttärelle käyttöön värikyniä, kaksi vesiväripalettia sekä siveltimet ja musisointiin lasten ksylofoni.

Tällaisia tällä kertaa :)