Tässä on nyt ollut pari ikävää päivää, jolloin ei tavallaan ole tuntunut kauhean mielekkäältä puuhata mitään kivaa, mutta toisaalta on helpottavaa puuhata jotain tällaista mukavaa ja lohdullista.

Bongailin tässä alkuviikosta miehen poisheittämistä kamoista kiikarilaukun, jotain kovaa ainetta, en tiedä, mutta siitä saa kyllä materiaalia johonkin.. Lisäksi siinä oli ohutta mustaa nahkanauhaa hihnana ja hihnojen kiinnikkeet herättivät minussa riemun hihkaisuja. :) Näette kohta kuvassa miksi.
Samassa kuvassa on tänään bongaamani nukkekodin joulukortit :) Oikeasti ne olivat Plantagen -puutarhakaupan mainoksessa mainostettuja pakettikortteja, mutta aivan passeleita kortteja nukkikseen! Olenkin mainoksia jo kyräillyt sillä silmällä että jotain kortiksi sopivaa löytyisi, ja nyt tärppäsi oikein hyvin! Katsokaahan muutkin kaikki pakettikorttimainokset!
1046914.jpg
Korteissa tosin lukee God Jull, mutta siitä viis! :) Ja tuossa on ne kiikarilaukun hihnankiinnikkeet. Huomaatteko yhtäläisyyttä mihinkään? :D Ihan selkeitä lankarullia. Ehkä hieman isoja, mutta ainakin ompelukoneen langat ovat isoissa rullissa. Ihana bongaus!

Lisäksi olen väsäillyt niitä saunan lauteita ja ne itseasiassa alkavat jo näyttää vähän siltä miltä saattaa kuuluakin, mutta katsellaan nyt, ehdin vielä tehdä niille ihan mitä vain.... :D

Ja viimeiseksi tänään inspiroiduin aloittamaan ulkolyhtyjen materiaalimietintää.
1046913.jpg
Pahvineliöt ylä ja alaosiksi, bambutikut kulmiksi ja kynttilänpidikkeeksi jotain sopivaa. Ehkäpä jopa kalvosta lasitkin! Koukku varmaan rautalangasta tms, että saa ripustettua johonkin roikkumaan.

Mutta nyt hyvää yötä!