Sainpas valmiiksi! :D
Olen tässä viikon verran joka ilta hiukan liimaillut tiiliä ja nyt sain valmiiksi tuon toisen Teehuoneen etuseinän! Ikkunalasina on kalvoa. Siihen laitan vielä tekstitarroilla nimen ja kenties kuvioita.
1081656.jpg
Kuvassa myös kauan Tellulta ihailemani annoslautaset. :D Eli oikeammin Pepsodent -hammastahnan muovitelineen osista leikattuja lautasia. Torstaina olin röyhkeä ja otin tuollaisen mukaani, tyhjennettyäni sen ensin..... Kun mokomat ihmiset eivät osta tarpeeksi hammastahnaa, että telineet tyhjenisivät.. Tai sitten ne myyjänroikaleet aina ehtii minua ennen... Mutta nytpä sain!

Toinen Teehuoneen etuseinä on vielä aivan vaiheessa. Se ovi pitäisi sahata.. Onnistun aina lykkäämään sitä. Mutta ehkä viikonloppuna saan aloitettua, kun nyt tämä toinenkin on jo valmis.

Harmi että tiilet eivät menneet ihan tasan tuossa seinässä, alaskin tuli ihan mitä sattuu pieniä suikaleita :D Ja tuonne oikealle pari isompaa tiiltä, kun meni jotenkin huonosti tuo asettelu... No, ei sitä niin hyvin huomaa ja pienet virheet on (ainakin joskus) ihan suotaviakin...