Nukkikseeni alkaa kerääntyä oikea arsenaali teräaseita. Kun on kiinnostunut IRL kyseisistä vempaimista, niin tokihan niitä nukkikseen on pakko hamstrata, kun oikeasti niihin ei olisi millään varaa. Hyvä että näin!

1040173.jpg
Huuto.netistä jokin aika sitten huutamani tikaririipus saapui tänään postissa! Olinkin jo odottanut kieli pitkällä. Ja olikin isompi ja upeampi kuin odotin! Suorastaan ihana! Tämä pääsee miekkojen kanssa joskus jonnekin, en tiedä laitanko vielä, kun ei oikein pääse edukseen tuolla pimeässä pahvilaatikko-olohuoneessa. Sitä ennen voinkin käyttää tätä itse..... :D Pituutta oli muistaakseni (mittasin) 5,5 cm ja leveyttä 3,5 cm. Kyllä oli sen pienen hintansa väärti, tosiaan!

Sauna etenee pikkupikkuhiljaa, panelointia on saunatupaan tehty hiukan lisää, kiuas on valmis kivineen ja vesi"tynnyrikin" (mikä sen nimi taas on?) on kantta vaille valmis. Lauteita olen väsäillyt pikkuhiljaa, mutta en millään osaa päättää yritänkö ympätä ne pituussuunnassa sisälle vai pitäisikö tehdä vaan tuonne takaseinälle lauteet ja laittaa kiuas ja vesi sitten tuohon eteen jotenkin... Apua!
1040171.jpg
Tuollainen kiuas on oikeasti olemassa, katselin juuri Pirkka -lehteä ja huomasin tehneeni aikalailla erään uuden sähkökiukaan näköisen vempaimen :D

Mutta nyt ihastelemaan uutta tikariani!