... tai sitten ei :D Vaatteita joka tapauksessa kokeilin tehdä, kun nyt on kankaitakin. Otin alkuun tällaisia helppoja pehmeitä kankaita, hyvä harjoitella. Kokeilin farkkujakin tehdä, mutta en ottanut tarpeeksi saumanvaraa. Huomenna uusiksi.
Tässä kuitenkin tuloksia..:
1108752.jpg
Sagalla on liivi päällä. Erottuu ainakin joukosta värinsä puolesta. Voisin kokeilla seuraavaksi jotain hillitympää...? :D Kädenaukot pitää vielä huolitella.

1108746.jpg
Elena kun malli on, niin esittelee tässä housuja. Pidän tuosta vyötärönauhasta. :) Pitää seuraavalla kerralla tehdä hiukan pienempi vyötärö, nämä likat kun on niiiiin pieniä. :)

1108748.jpg
Paitaa näkyi jo äsken, mutta se oli nostettu ylös housukuvaan. Tässä takaosaa. Siellä on pienet kultaiset renkulat, että saa kiristettyä. Nauhaksi pitää valita jotain muuta, nuo mokkanahkanauha oli ensimmäinen mieleen tullut.

1108749.jpg
Tein tossut. :D Ehkä vähän miesmäiset, mutta kun halusin tehdä ne nahasta. Seuraavaksi jotain naisellisempaa!

1108750.jpg
Tässä vielä tytöt yhdessä. Lisään tuon rusetin paitaan, kun se sopii niin hyvin :) Paita on siis tuollainen leveäkaula-aukkoinen. (Onko tuo sana?) Sagalla on yllään myös uusi kaulahuivi, suikale Desthean reikäkangasta, tuo on tosi muodikkaan näköinen!

Nyt nukkumaan...