Olin tänään real-life -asioissa Helsingissä ja poikkesin HobbyPointtiin ja Indiskaan.. HobbyPointin olisin voinut ostaa tyhjäksi!! Ja ensimmäistä kertaa näin luonnossa upeita Reutterin minitavaroita! Niin kauniita :).
Pääkohteeni Pointissa oli balsa, mutta koska se oli lähes samoissa lukemissa kuin Turussa, ostin vain yhden levyn ja pari pikkuista juttua. Indiskaan oli pakko poiketa, kun en Turussa ole käynyt moneen kuukauteen ja hyvä että menin, alkoi sielläkin olemaan aletavarat vähissä! (ja minulla rahat yleensä)

1179155.jpg
Indiskan keittiökokonaisuus, sain vihdoin minäkin tämän! Ja HobbyPointista valkoista maalia, kahvipannu alustoineen, tarjoilualusta ja altaassa aterimia!
1179156.jpg
Vielä lähikuvaa.

Jes, nyt on minullakin nukkiksessa hella ja uuni! Tuo kahvipannu menee kaiketi odottelemaan tulevaa nukkekotiprojektia, tai sitten en malta piilottaa sitä vaan laitan esille.... :)

HobbyPointtiin suuntaan kyllä heti kun on rahatilanne kunnossa, siellä oli aivan ihania kontaktimuoveja lattioiksi ja kaakeleiksi ja EuroMinis:sin ovia ja ikkunoita ja niitä reuttereita ja mosaaiikkia ja helmiä ja ja ja ja!!! <3