Olin hovihankkijani kanssa myymässä kirpparilla ja tulihan sitä hiukan itsekin tuhlailtua.. Tosin ihan vain hiukan. Myynnissä oli kyllä kaikenlaista, mm. eräs nainen myi Lunbyn alaosaa ja huonekaluja, olipa siinä Forest Familyn eli pikkaraisten sänkyäkin.. Muutama valaistusjuttukin löytyi. Mutta kun en itse niin pientä kokoa harrasta niin en siitä mitään ostanut.
Eräässä pöydässä myytiin ns. matkamuistonukkeja, löytyi kaikenlaisia, mutta itse ihastuin erääseen naisnukkeen joka oli puettu marokkolaiseksi naiseksi. Hänellä oli myös mies parinaan ja koska yksi nukke olisi ollut euron ja pari puolitoista, niin toki otin myös miehen mukaan.. Tälle naiselle onkin jo mietittynä rooli tulevassa nukkekodissani mutta mies on vielä hämärän peitossa.. :)

1303918.jpg
Miehellä on vielä teippikin asussa kíinni, siinä luki juurikin tuo heidän "maansa".

Eräs mies myi muunmuassa Barbieiden vaatteita, myös isompien nukkien vaatteita löytyi, mutta itseä kiinnostivat nämä pienemmät asut..

1303917.jpg
Kultainen virkattu hamonen ja yläosa. Näissä on mätsäävät kiinnitystarrat takana, niin on ihan puettavat.Tulevaan nukkikseen luultavasti. Saattaa Saga tai Elenakin näissä näyttäytyä.... :)

1303919.jpg
Tässä vielä loput kulta-asun kanssa samassa pakkauksessa olleista vaatteista, tuo vekkihame on myös aivan ihana, Saga taitaa saada uuden hamosen... Yläosa on enemmän lapsenomainen, joten se menköön Luballe. :)

1303921.jpg
Tämä ihana mekko oli myös ostettava, kuvassa ei oikein sävy erotu, mutta on tuollainen hempeä vaaleanpunainen. Tämä tulee mahdollisesti joskus perustettavaan hepenekauppaan tai vastaavaan. On saatava mallinukke... Saattaa se päätyä ihan vain siihen tulevaan nukkikseenkin. Ja tuo hartiahuivi (unohdin sen sanan taas!) juttunen kuului samaan pakkaukseen, ihana sekin, virkattu kuten kulta-asukin. Myös siinä on tarra jotta sen saa kiinni. Tällaiset pakkaukset maksoivat 1,50e / kpl. Barbien vaatteet olivat kahta euroa ja isojen nukkejen vaatteet sitten enemmän.

1303920.jpg
Hovihankkijalta sain myös materiaalia, tuollaiset ihanat kukat, rusetin, napin ja perhosia sekä vyössä olleita solkia, josta hankkijani keksi niistä saatavan esim. peilien tai taulujen kehyksiä! Itse vain naureskelin että ripustan kaulaani kertjuun jotta kaikki näkevät että olen oikeasti OK. Joo joo. :D

Kiitoksia vaan kivasta kirpparireissusta! :)

Taidetytsyn blogiarvonnan palkintokin tuli postissa, laitan siitä kuvaa illalla kun tulen töistä! :)