Tai ainakin melkein. Muutamat viimeistelyt puuttuu vielä, mutta niihin vaikuttaa myös se, mihin tämä boksi meidän asunnossa sijoittuu, rakennan tähän ympärille sitten ehkä hieman pihaa, ainakin ruokintakatos olisi kiva tehdä tuohon jompaan kumpaan ulkosivustaan. :)

Paljon pikkufiksaustakin tarvitaan, täällä ei ole vielä yhtään vieheitä, omenat ja porkkanat uupuu siitä ruokintakatoksesta, samoin vilja... Ne saappaat! Pitäähän moisetkin olla. Saaliskalat myös. Venettä olen myös etsinyt, mutta sopivaa ei vielä ole osunut silmään. Olisi passeli myös nojaamaan seinää vasten tai pukeilla makaamaan. Pöytä myöskin vaihtuu, huh huh tuota yksilöä! :D

1846879.jpg
Metsämiehen ajokoira on paikalla, mies itse uupuu :) Korissa penkin alla on aiheeseen sopivaa luettavaa, samoin penkillä.

1846880.jpg
Miehellä on jo todistetta taidoista metsästyspuolella; on karhuntaljaa ja hirvenpäätä (ja sorkat roikkumassa (tosin ne kuuluisi kuulemma laittaa ihan roskiin, sanoo mieheni)) ja lattialla on poron taljaa. Halusin hain (täytetyn tietysti) roikkumaan katosta, mutta sen kiinnitys on vielä mietinnässä. Katsotaan :D

1846881.jpg
Melakin löytyy, yksi kappale, milläs kalamies nyt pääsee verkkoja kokemaan, kun on vaan yksi mela? (pitää mennä kiertämään kaikki huoltamot tuollaisten kahvitikkujen toivossa)

1846882.jpg
Aseen puhdistus on jäänyt kesken, välineet pisin pöytää. Taitaa koiran vesikippokin olla tyhjä!

1846883.jpg
Haulikon- ja kiväärin ammukset hyllyllä, ruutia myös sekä punainen lippis turvaksi hirvimetsälle. Kuulosuojaimia vaikka kavereille jakaa :)

Kunhan tämä valmistuu niin teen varmaan sen käsityökauppaboksin, tai muun sellaisen :)

Kiitoksia muuten mahdollisille boksiin "osallistujilleni", joita ovat ainakin Saoka villasukkien tekijänä sekä Taidetytsy naulakon valmistajana ja kaikenlaisista matreriaaleista saan kiittää Hovihankkijaani ja tosiaan tapettihan on Juulialta. :)

EDIT. Pikkuinen lisäys boksin metsästysase -valikoimaan:

1847203.jpg
Idea oli jo aikaisemminkin, toteutusta auttoi Maria. :)
Kuvassa ei näy, mutta nuolien terävät päät ovat hopeiset ja toisessa päässä punainen "lärpäke" :D