... unohtamatta nuhailua. Jestas että on taas röhitty ja niistetty! Mutta onneksi siinä sivussa on valmistunut uusi boksisuunnitelma sekä hieman tarviketta sinne. Tänään oli pakko lähteä kaupungille asioille ja poikkeilin tietysti myös miniostoksilla, muutama ihan tarpeellinen juttu ja sitten vähän ekstraa piristämään nuhan keskelle.

1862326.jpg
Vanerilevyjä taas muutama kappale, valmiita Euro Mini`ssejä pöydän, kirjahyllyn, mallinuken ja tapettien muodossa. Lattiamateriaalista en tiedä onko Euro Mini`ssiä vai mitä.

1862328.jpg
Tässä tapettia hieman lähempää. Itseasiassa lähdin kyllä ostamaan jotain vaaleanpunaisen tapaista, mutta mitenkäs se nyt vihreään taittui... Hmm. Valmis visioni taitaa joutua kuperkeikan kautta roskiin. Saas nähdä miten pinkki unelmani vaihtuu viheriäksi..... :D

Tässä boksissa mietin vakavasti koettaisinko rappausta. Vaalea rappaus ja ruskeat laudat siellä sun täällä, ai kun houkuttaisi. Mutta katsotaan, mihin kärsivällisyys riittää...

Myös onnea arpajaisissa on ollut, bongailin taas Hiisiharjussa tasalukuja, mutta ihan reiluuden nimissä se bongaus menee kyllä Anjalle. Minulle Arja lupasi lohdukkeeksi materiaalia. Se on oikein kiva :) Edellinen voittonihan Hiisiharjun bongauskisassa taisi olla myöskin tässä kuussa, sen palkinnon voit nähdä täällä.
Ja taisinpa minä bongata tasalukua myös Nukkekoti kaunis -blogissakin. :)