Sain hieman rahaa ja pitihän sitä hiukan päästä kuluttamaan (ei suinkaan kaikkea). :) Ja yksi tärkeä kohde oli tosiaan se vaihtokuori, joka nyt pääsi matkaan! :)

Tiimarissa kun on ale, niin sinne piti mennä käymään. Loppujenlopuksi ainoat aletavarat olivat luuranko ja hiekka, mutta.... :D

1784068.jpg
Ihan perustavaraa uupui varastosta, kuten kaksipuolista teippiä ja pikaliimaa. Lisäksi bongailin noita pyöreitä puurimoja. Tuo hiekka oli tosiaan 50% alessa, olen sitä aiemminkin huokaillut ja nyt maltoin ostaa.. Ehkä siitä tulee pihatien päällystettä ja tai tulevaan nukketaloon sellainen "reunus" alhaalle, sanat hukassa. Ja luuranko nyt vain oli pakko ostaa, hauska kun on ja vain 0,40e. :D

Myös kirpputori kuuluu pakolliseen kierrokseen aina kun jostain rahaa saan:
1784069.jpg
Virkattu liina muuttuu moneksi pikkuliinaksi nukkekotipöydille tai matoiksi lattioille. En yleensä löydä mitään sopivaa virkkausta, mutta nyt onnisti, onneksi :)
Kehyksistä teen tulevaisuudessa takkoja, tuo puinen on oikein passeli, siinä kun on tuo tausta tuollalailla upotettuna. Maalausta vain ja voilá! Ja oikein hieno takka tarvitsee tietenkin kultausta, joten tulevaisuudessa nukkekodissa on sitten ainakin kaksi takkaa... :)

1784070.jpg
Toisessa kehyksessä on myös valmis taulu nukkekotiin, oikein soma!

Piti vielä laittaa kuva Hovihankkijalta saaduista materiaaleista, mutta Vuodatuksen tietokanta on kuulemma mennyt rikki. Ylläpito hoi! Hmm. Näkyvätköhän nämä tämänkään postauksen kuvat nyt, vaikka ehdin ne jo tähän kirjoituskenttään ladata?