Jaa,a, mikäköhän sen teki? Yksinäisyys (mies viikon metsästysreissulla) vai "ylimääräinen" raha?
Menin ja ostin joulukorttien tekoon tarvikkeita! Huh. Mitäs menin selailemaan eilen isoa askartelukirjaani.... ;) No, sellaiset nyt kai sitten aion väsätä, viime vuonna en viitsinyt, koska sitä edellisenä vuonna tein, aika kivat - minusta -  mutta kukaan sukulainen ei noteerannut asiaa. Ei ne nyt sentään ostokamalta näyttänyt! Julkeaa. No nyt aion kiduttaa heitää uudelleen. Ehkäpä poroaiheeni ei miellyttänyt, kokeillaan muuta.

Siellä Tiimarissa bongaillessani mulperipaperia (juu, kuuluu suunnitelmiin) löysin myös somat tonttulakit! Kaksi kappaletta pussissa, hintaa olikos nyt 0,95e. Näitäkin voisi tietysti sisällyttää kortteihin, mutta nyt ostin vain yhden paketin nukkekodin väelle. Jottei kuvatonta postausta tulisi, kidutan teitä kännykkäkameralla otetulla kuvalla (huokaus) koska kamera on miehen matkassa.

1987390.jpg
Mukana myös korttimateriaaliakin :) Nuo lakit on ihan puettavat.

Jotenkin vain syyhytti päästä tekemään jotain, olen pakannut kaikki nukkekotitavarat tulevaa muuttoa varten laatikoihin ja ei niitä sieltä kyllä viitsi kaivaa esiin, vaikka muuttoon kyllä menee vielä aikaa, remontt on vasta alussa uudessa kämpässä. Mutta yksinäisyyden puuskassa pakkasin suurimman osan kämppää valmiiksi :D Olisin tietysti voinut käyttää ajan luovemmin minimaailmassa, mutta ehkä parempi näin, nyt ei ole miestä sähläämässä paketoinnin lomassa... :D