Editteilen tätä nyt, kun voin olla itse itseeni tyytyväinen kun laitoin juuri postiin Miwwiksen ja Ninan kalenteriluukut. Nyt on kaikkiin osallistumiini kalentereihin luukut lähetettynä. :)

Vielä hetki menee joulukuuhun, ja sitten päästään kurkkimaan kalenterien sisältöjä! :)

Minulla on jo muutamaan kertaan ollut ihan jouluaatto -fiilis, nyt kun on luntakin maassa. Harmi, että se on kohta lähdössä pois, ainakin jos sateet ja plussakelit todella tulevat.

--------------------------------------------------------------------------------

Herttinen, nythän ollaan jo elokuussa! Ei ole montaa yötä jouluun! :D

Viime joulukuussa vietin hauskoja hetkiä teidän antamienne joulukalenteriluukkujen kanssa, miten olisi sama tänä vuonna? :)

EDIT. LUUKKUJA EI ENÄÄ VAPAANA!

EDIT2. Saapuneet luukut merkitty vihreällä!

Löytyisikö innokkaita mukaan luomaan miulle joulukalenteria? Mukaan mahtuu maksimissaan 24 osallistujaa ja jokainen tuunaa tulitikkuaskin tai voi olla myös jonkinmoinen pussi/pussukka ja laittaa sinne sisälle jonkin pienen tuotteen/materiaalia.
Minä teen jokaiselle osallistujalle vastineeksi jonkinlaisen paketin, materiaalia ja tai pikkuista valmista esinettä. Jos teet monta luukkua, saat isomman paketin :)
Omat pakettini teille eivät välttämättä ole ainoastaan talviaiheisia.

Sisältö pysyy minulle yllätyksenä aina siihen päivään saakka, joksi olet sen tarkoittanut. Askissa täytyy näkyä päivämäärä selvästi. Kivaa olisi, että askit lähetettäisiin viimestään marraskuussa, jotta on koko kalenteri joulukuussa valmis. Osoitteeni saa maililla aytha @ suomi24 piste fi  (ja välit pois)

Ilmoittautukaa tähän merkintään kommenteilla ja kertokaa minkä päivämäärän "luukun" haluatte (voi ottaa monta luukkua). Laitan sitten tänne näkyviin mitkä päivät ovat varatut.

1. Miwwis
2. Miwwis
3. Miwwis
4. Miwwis
5. Miwwis

6. Nina
7. Nina
8. Nina
9. Nina
10. Nina
11.
Saoka
12. Saoka
13. Saoka
14. Saoka
15. Saoka

16. Desthea
17. Desthea
18. Desthea
19. Desthea
20. Desthea

21. Kati
22. Kati
23. Lumikki
24. Lumikki