Sain ennakkoon ihanan paketin Juulialta :) Olen ihan ymmyrkäisenä katsellut kaikkia juttuja ja uusia inspiraatioita puhkesi taas!

2139481.jpg
Iso kasa kaikkea ihanaa ja tarpeellista! Ja nuo lahjakortit on jotain uskomatonta!! Olet ihan liian kiltti!! Apua, ihan ymmyrkäisenä vaan olen, en osaa oikein sanoa mitään näistä kaikista... <3

2139483.jpg
Nuo rasiat on suloisia, oikeasti siis tulitikkurasioita, ne voi markkeerata loistavasti palapelejä! Kastelukannut on ihania, olen samanlaisia itse katsellut moneen kertaan :) Tuo ilmeisesti farkuissa ollut nappi on loistava pikkukulho ja tuo omenakulho on ihana!
Yläkuvassa näkyvä nalle on ihanan pehmeä ja tikut tulevat tarpeeseen, matto on suloinen!
Rintaneulalumihiutale pääsee käyttöön hetimiten!
Yläkuvassa oleva ihana jouluinen pussukka sisälsi paljon nappeja, hyödyllisiä! Ja pussukka on ihan selkeästi joululahjapussukka kuusen alle! Ja karkkia muistuttava paketti on täynänsä erilaisia helmiä! Uu, loistavaa! :)

2139485.jpg
Kultanauhaa, ja korunosia, ihana hiusklipsu, käyttäisin heti itse jos vaan hiuksissani tuollaiset pysyisi! Pikkuinen noppa on suloinen ja tarpeen  lautapeleissä!

2139484.jpg
Peiliä, kultaa ja kimallusta! Joku varmaan bongasi merirosvolipun aiemmista kuvista? No onkos miun nyt sitten pakko tehdä se pahis/velho/merirosvoboksi? No on :)

Punaisessa törpössä keskellä ihanuuksia on tällainen kauhistus:
2139482.jpg
Pitäähän sitä rosvolla tahi velholla (velhomainen rosvo, rosvomainen velho?) olla lemmikki!

Hih, tänään voisi hauskuuttaa itseään katsomalla Peppivideoita :D

Ja niin, tuo kolikko tuolla kaiken keskellä ei ole mikään kokoa merkkaava juttu, vaan se on ihan oikeasti kolikon virassa siinä, sain sen myös paketissa  koskapa siinä on pöllön kuva! <3

Olet ihan kamalan ihanan paketin kasannut kokoon :) Kiitoksia paljon paljon (en osaa sanoa tarpeeksi nätisti mutta ehkä saat tästä idean) upeasta paketista!! :)