Sainpa taas tänään mukavaa postia! Ai jai :)
Saokan blogissa voitin joulukalenteriarvonnan ja palkinto tuli tänään! Ai jai taas! :)

2150696.jpg
Yllätys oli aikamoinen kun kuoresta alkoi tunkea ketaraa ketaran perään ja loppujenlopuksi ilkialastomia hahmoja vaikka kuinka monta!! Ihanaa, miesnukkeja! :D Ehdottomasti tuosta lihaksikkaasta jäppisestä tulee metsämiesboksiini se metsästäjä, pitää vaan saada vaatteita päälle ettei vallan säikyttele elikoita karkuun ilkimolki karaillessaan. Olenkin jo suunnitellut boksiin ulkopuolelle eläinten ruokintapaikkoja, ensin varmaan toteutan riistalintujen ruokintapaikan.. Saa sitten alkaa ukko viedä sapuskaa puluparoille! Vaan ei siellä puluja kyllä ole, laitan tämän vuoden joulukalenterisaldon lintueläimet sinne ruokailemaan :)

Mutta mutta, eipä lahjonnat tähän loppuneet!
2150697.jpg
Ihan hirmuisen ihanat ja todella talviset itsetehdyt korvikset, en millään saanut niistä kunnon kuvaa! Todella näistä tulee niin talvinen olo, että ei haittaa ulkona oleva tihkuilmakaan! Kiitos! :)

Lisäksi kävin vielä Tiimarissa käyttämässä Juulialta saadut lahjakortit:
2150698.jpg
No nyt se on minullakin kuumaliimapyssy! Ja voe kun oli tarkkaa ettei vaan jää käyttämättä rahnua korteista, nyt jäi vielä 5 senttiä magneettienkin jälkeen ja voe kamala :) Eikös se ole kauppaan päin aina se jos asiakas ei kaikella osta? Tai no, tarkoitus on varmaan että menee YLI lahjakortin summan ostokset, niin sitten kauppa saa vielä lisää :D Mutta mie ajattelin nyt kotiinpäin ja olin säntillinen.

Mukava päivä, uskaltaisikohan alkaa jossain vaiheessa hiukan ministelemään... Jouluksi kunnon sotkut :D

 

Ai niin, mie en osaa petit point -pistoja! Kokeilin eilen tehdä tuota tyynyä jonka sain luukusta, mutta apua kun ei millään ottanut onnistuakseen! Että osaa olla tumpula käsitöissä! No, ristipistojakin olen tehnyt viimeksi yläasteella :D