Tämä neitipä ostikin itselleen lohdutukseksi (kun ei päässyt N&N -markkinoille) nukkekodin!!

Hong Kongista nappasin melkein tunnin tiirailun ja mietinnän jälkeen. Kaksi kerrosta ja ullakko, eli neljä + kaksi huonetta. Nyt saa Saga sisarineen ja sisarenlapsineen kunnon talon!

Tyhjensin jo vanhan pahvihökkelin ja viskasin menemään, maalasin uuden talon rappuset ja kaiteet ja nyt vaan odotellaan koska mies jaksaa alkaa autella talon kasaamisessa. Onneksi näin ensimmäiseksi kerraksi että talossa on ikkunat ja ovet jo paikoillaan.

Sen verran kyllä tulee talon ulkoasuun muutosta, että ullakon kattoikkunat eivät tule paikoilleen, ne kun onnistuin hajottamaan vahingossa.. Hain paketin yksin, kävellen/bussilla ja matkalla bussipysäkille satoi niin vietävästi että laatikko kastui aivan märäksi ja otteeni siitä ei tietenkään ollut kovin pitävä.. Niinpä se sitten putosi komeasti maahan... Ja tietysti sille päälle missä nuo kattoikkunat olivat ihan ensimmäisinä ja suojaamattomina.. ;/

Noh.. Korvaan ne ikkunat sitten vaikka jotenkin itse tekemällä, onneksi ei ole pahan näköinen ilmankaan.

Kuvaa en huomannut ottaa ja mistään en netistäkään löydä, mutta laitan kuvaa sitten joko kaksausvaiheesta tai valmiista talosta!

Kovin on mielessä vaaleat seinät, ehkä pienillä tehostetapeteilla/maaleilla.. ja muutenkin valkoista ja tehosteväreinä kummittelevat mielessä musta, punainen ja turkoosi.. Hmm... :)

Lisäksi huomenna saa jo alkaa kalenteriluukkujen avaamisen!!

EDIT. Nyt nappasin Hong Kongin mainoskataloogisivuilta kuvan:

1259665516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tässähän väitetään että kaksi kerrosta, mutta on tuolla tuo vinttikin :)

Huonekorkeus oli muuten jotain 17-18 cm, ei ilmeisesti ihan perinteinen koko 1:12 skaalaan.. Mutta kun ei ennestään ole mitään niin tämäkin kelpaa mainiosti!

Ja niin, nuo kattoikkunat siis teloin... :D